24 - 25 juni 2017

TENTOONSTELLING en KUNSTVEILING 

 
In het laatste weekend van juni 2017 organiseert Amahoro een tentoonstelling en een kunstveiling. 
Die vinden beide plaats in de Oude Dorpskerk van Twisk. In de marge daarvan kunt u ook onze wereldwinkelsnuisterijen (zie: webwinkel), onze handgemaakte bonbons van Bonbonduton (€3) en CD’s van het Westfries Mannenkoor (€3) kopen. Ook voor de catering wordt gezorgd. 
 
Op zaterdag 24 juni kunt u kunst van (amateur-) schilders uit de regio bekijken en kopen voor zeer schappelijke prijzen. 
Op Zondag 25 juni bepaalt u zelf de prijs. De kunstenaars hebben hun werken gratis of tegen materiaalkosten ter beschikking gesteld om kinderen in Burundi naar school te helpen. 
U kunt iets moois kopen voor weinig en tegelijk een goed doel steunen. 
 
Medewerking 
We zijn heel blij met de enorme medewerking van de Kunstkring Wognum, die veel kunstwerken aandroeg en de Protestantse Gemeente THOMAS, die het kerkgebouw ter beschikking stelde. Ook kunstenaars van buiten de KKW  en koster Kool zijn we zeer erkentelijk voor hun medewerking. 
 
Nu reeds bieden!
Als u klikt op “onze veiling” kunt de schilderijen, foto’s en beeldhouwwerken nu al bekijken en er zelfs al een bod op doen. 
 
Registreren of inloggen!
Als je bij de veiling bent zie je rechts de mogelijkheid om te registreren of in te loggen. U dient geregistreerd en ingelogd te zijn om te kunnen bieden.
 
 
 

Aanmelden Nieuwsbrieven/Informatie

  Helpt kinderen naar School!

  

Stichting West-Friesland voor Burundi, Hoorn

IBAN:NL36RABO0155014137

Bij het begin van het nieuwe schooljaar 2016/2017 heeft AMAHORO 12.760,00 euro overgemaakt naar HOPE FAMILY MINISTRIES. Daarvan wordt 11.760,00 euro besteed aan het schoolkinderen project en 1000,00 euro aan het bouwproject in Muhaza.